ESET NOD32 Antivirus 4

Websites

Websites zijn anno nu het 24/7 visitekaartje van jouw bedrijf. Laten als het goed is dagelijks zien wat de performance is van jouw business en wat potentiële klanten daarvan mogen verwachten. En vormen zo langzamerhand een doorslaggevende indruk bij jouw ’digitale bezoek’. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat je voor de zo noodzakelijke ’looks’ en een soepele functionaliteit van jouw digitale visitekaartje ook bij Solit terecht kunt.


Een paar goede voorbeelden spreken wellicht meer dan alleen maar woorden. Hier vind je een aantal treffende voorbeelden van groot tot klein waar niet alleen onze opdrachtgevers erg trots op zijn:

E-commerce

Bedrijven die op zoek zijn naar een professionele partner voor het ontwikkelen van internet projecten kunnen ook bij ons terecht. Met Solit kan je vertrouwen op een jarenlange ervaring in uiterst geavanceerde internetontwikkeling. Onze internetprojecten bestrijken het hele spectrum van zuiver technisch programmeren tot de volledige realisatie van een zeer uitgebreide internetapplicatie. Solit onderscheidt zich van de doorsnee webdesigners door zijn nauwlettende focus op (complexe) bedrijfsprocessen. Wij maken niet enkel websites, maar gebruiken bestaande internettechnologie voor het verhogen van jouw efficiency. Denk hierbij aan intranet en extranet toepassingen t.b.v. klanten en leveranciers, maar evengoed aan voorraadbeheer, tijdsregistratie, nacalculaties. Eigenlijk alles waar een moderne ondernemer z’n rentabiliteitspositie mee kan verbeteren.


Ook hiervoor spreken een paar mooie voorbeelden boekdelen. Ontdek hier wat we in de toekomst wellicht ook voor jou kunnen betekenen.